lørdag den 7. maj 2011

Raw food.

Det er sundt, smager godt og er samtidigt godt for miljøet!

Raw food betyder direkte oversat "rå mad", og kostkonceptet handler om at spise fødevarer, sådan som de findes i naturen.
Rå mad indeholder flere fibre og mineraler. For at bevare råvarernes vitalitet og næringsværdi må tilberedningstemperaturen derfor ikke overstige 42 grader.
En anden god ting ved raw food konceptet er, at det giver en lavere udledning af CO2, og dermed får vi en mindre belastning af jordens økosystemer. 


Jeg vil nu ikke kalde mig selv "Raw foodist", men jeg synes bestemt, at det er et spændende og inspirerende koncept.
For tiden leger jeg i køkkenet med bogen "Raw delight", som indholder opskrifter på en masse skønne desserter, is, kager, grød o.s.v..


I dag kom der så en nem og meget lækker æblegrød ud af det, og alle i familien kunne lide den!
Grøden er sund og tilpas sød, så hvis vi får en sød tand igen (og det gør vi helt sikkert :D), er der stor sandsynlighed for, at den vil blive valgt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar