tirsdag den 15. marts 2011

Jordskoksuppe.

Nok til 4 portioner!


Ingredienser:
500 g. jordskokker (skrællede)
150 g. knoldselleri (skrællet)
1 stort løg
3 laurbærblade
6 dl. hønsebouillon
4,5 dl. skummetmælk
fedtfattig cremefraiche
cayennepeber

Fremgangsmåde:
Skær jordskokker, knoldselleri og løg i tynde skiver.
Læg det derefter i en gryde med laurbærblade og bouillon.
Bring det i kog og lad det simre, til grøntsagerne er møre.
Tilsæt så mælken og lad det simre videre i ca. 10 min..
Fjern laurbærbladene og blend det til en jævn konsistens.
Tilsæt evt. lidt mere mælk.
Suppen serveres med lidt cremefraiche og et drys cayennepeber

Bon appétit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar